ICA Supermarket Smedby fyller på dina energidepåer

ICA Supermarket Smedby kommer vara på plats vid foten av Yxbacken och bjuda på energi både under och efter loppet.

ICA Smedby kommer att vara på plats i Yxbacken den 1 oktober.

– Efter loppet bjuder vi på en god italiensk pastasallad från Ragnars deli och en dryck, säger Rickard Johnson, som driver ICA Supermarket Smedby tillsammans med hustrun Ann.

Handlarparet uppmuntrar gärna till fysisk aktivitet och arrangerar bland annat ett eget barnlopp vid sin butik.

– Vi på ICA Smedby vill gärna vara med och inspirera till fysisk aktivitet i allmänhet och löpning i synnerhet. Yxbacken Extreme Challenge är ett häftigt lopp, där alla får möjlighet att testa sin förmåga. Roligt att fina Yxbacken får uppmärksamhet och många besökare både när det är snö och när det inte är det. Varmt välkomna till en spännande utmaning, säger Rickard.

Yxbacken Extreme Challenge by E2C handlar om fem varv upp- och nerför Yxbacken. När deltagarna ska ut på fjärde och femte varvet kan energin börja tryta.

– Vi kommer att ha en station vid varvningen där deltagarna kan ladda energidepåerna med kaffe, saft,  godis och banan om de vill, för att få en extra kick inför slutfasen av loppet, berättar Rickard.

ICA Supermarket Smedby lottar även ut två matkorgar till ett värde av 500 kronor, som två deltagare (en man och en kvinna) kommer att vinna oavsett hastighet och placering i loppet.

Lämna en kommentar