Delta i Yxbacken Extreme Challenge by E2C och vinn exklusiv medalj

Vill du ha en sådan här cool och stor medalj måste du göra dig förtjänt av den. Vi har 500 exklusiva medaljer att överlämna till alla som deltar i världspremiären av Yxbacken Extreme Challenge by E2C. Enda sättet att komma över medaljen är att vara med i första upplagan av det nya kraftprovet.

Den exklusiva medaljen är tillverkad i 500 exemplar, Limited edition.

Medaljen sponsras av Lika som bär. Ett företag som startades 2012 av tvillingarna Dennis och Billy Petersson.

Från Lika som bärs hemsida: “Att kämpa mot orättvisor och stå på utsatta människors sida kommer naturligt för Billy och Dennis. Hos Lika som bär är alla människor lika viktiga, lika värdefulla och har alla lika rättigheter. Alla som jobbar här är lika. Alla bär. Vi är helt enkelt lika som bär. Precis som de”.

– Vi ska stötta det lokala idrottslivet och här får alla som deltagit en riktigt fin medalj. Ett ordentligt kraftprov som vi är stolta att vara en del av, säger Pär Lindegren, delägare i Lika som bär.

Lika som bär pryder ena sidan av medaljen.

I dag genomför Lika som bär flyttar över hela Sverige, med utgångspunkt i Linköping, Norrköping och Gävle. Sedan starten 2012 har Lika som bär vuxit kraftigt och sysselsätter idag ett 40-tal medarbetare på hel- eller deltid. Lika som bär genomför flyttar, städar och magasinerar åt så väl privatpersoner som företag. Företaget erbjuder helhetslösningar inom flytt, magasinering och städ.

Det snygga bandet som medaljen hänger i.

Den häftiga medaljen är utskuren och följer Yxbackens former. Så tveka inte, anmäl dig till en riktig utmaning. Till anmälan Yxbacken Extreme Challenge by E2C: 

Till loppets hemsida:

Lämna en kommentar