Nu öppnar anmälan till Yxbacken Extreme Challenge by E2C som får tillökning 2024

Yxbacken Extreme Challenge by E2C får glädjande nog tillökning 2024. Den 12 oktober är det premiär för Lilla Yxbackenloppet by E2C. Ett lopp för alla barn där deltagandet är helt gratis.

Jörgen Hultmark, projektledare, vd och ägare E2C, ser nu till att Yxbacken Extreme Challenge by E2C växer med ett barnlopp som är gratis för alla barn att vara med i. Arkivbild: Magnus Andersson

Till den tuffa utmaningen i Yxbacken adderas nu Lilla Yxbackenloppet by E2C.

Tack vare företaget E2C är det helt gratis för alla barn att vara med. Alla barn får också medalj vid målgången, energi från ICA Kvantum Mirum Galleria och vatten från Finspångs Brunnsborrning.

”Frisk luft är inte alltid gratis men vi vill få så många barn som möjligt till backen för att skapa liv, rörelse och en massa glada känslor. Vi vill skapa en härlig stämning tillsammans med de små”, säger Jörgen Hultmark, projektledare, vd och ägare E2C.

”Vi vill att så många som möjligt skall samlas kring utmaningen i Yxbacken. Att kunna ta med hela familjen för att delta, heja och bidra gör att eventet blir något som alla kan vara med på, lite nervöst längta till och avslappnat prata om efteråt. Sedan är det ju så att ju fler vi är där desto roligare tillställning”, säger Jörgen Hultmark. Arkivbild: Tony Oldenburg

Att lägga till ett barnlopp är en naturlig utveckling av konceptet i den klassiska backen, strax utanför Norrköping.

”Vi vill att så många som möjligt skall samlas kring utmaningen i Yxbacken. Att kunna ta med hela familjen för att delta, heja och bidra gör att eventet blir något som alla kan vara med på, lite nervöst längta till och avslappnat prata om efteråt. Sedan är det ju så att ju fler vi är där desto roligare tillställning”, säger Jörgen Hultmark.

E2C är företaget som hjälper dig när du behöver råd & rön inför, under eller efter ditt byggprojekt. Vi är rådgivare, projektledare och totalentreprenör.

Mer om Lilla Yxbackenloppet by E2C hittar du här: 

Direkt till anmälan: 

Lämna en kommentar