Så hämtar du din nummerlapp och efteranmäler dig

Fredag 6 oktober mellan klockan 12-18 har vi nummerlappsutdelning på XXL, Ingelsta. Där kan du också efteranmäla dig. Hämtar du din nummerlapp hos XXL får du en rabattkupong på 20 procent som gäller för ett köp hos XXL.

Du kan även hämta din kompis nummerlapp så länge den personen är informerad om detta.

Hämtar du inte din nummerlapp hos XXL, så är det lördag 7 oktober som gäller. Då i tävlingsområdet vid foten av Yxbacken i närheten av start och mål. Nummerlappsutdelningen i tävlingsområdet startar 10.00. Det finns listor att kolla på där du ser ditt startnummer. Ta reda på ditt startnummer innan du kommer fram till funktionären, som ger dig rätt nummerlappskuvert. Vi har också listor, så vi kan se ditt startnummer om du säger ditt namn. Efteranmälan är öppen både 6 och 7 oktober. Efteranmälan är också öppen via hemsidan till och med onsdag 5 oktober klockan 24.00.

Direkt till anmälan: 

Efteranmälan går till så att du fotar av en QR-kod med din mobil och via ett formulär där gör din anmälan. När det är klart, får du en nummerlapp. I nummerlappskuvertet ligger förutom nummerlappen som ska fästas på bröstet, även fyra säkerhetsnålar. Efteranmälan betalas med swish.

Lämna en kommentar