Spännande toppstrid om prispengar, segerkransar och yxor

Vilka löpare tar sig upp på prispallen i Yxbacken Extreme Challenge by E2C 2022? 

Svaret får vi på lördag. Starten går klockan 12.00 vid foten av Yxbacken. Tack Gigantprint för de fina vinstcheckarna. Vinnarna får vid målgången varsin segerkrans från Ängens Blommor i Söderköping. Ettan, tvåan och trean får också en blomsterbukett från Ängens Blommor.

Prispengarna på damsidan sponsras av FST Husbesiktningar och prispengarna för herrarna sponsras av Energi&Inneklimat. Ettorna får 3 000 kronor, tvåorna 2 000 kronor och treorna 1 000 kronor. Prispengarna betalas ut som träningsbidrag till den klubb som löparen representerar.

Ettorna, tvåorna och treorna får också varsin unik och värdefull yxa från Hults Bruk.

Förutom priser till “snabbisarna” kan vem som helst vinna fina priser i Yxbacken Extreme Challenge By E2C. Spana in prisbordet och se vad just du kan vinna oavsett hastighet i loppet. 

Minns ni hur det gick förra året?

Lämna en kommentar