E2C antar utmaningen i Yxbacken Extreme Challenge

När nya eventet Yxbacken Extreme Challenge by E2C öppnar sin hemsida och anmälan är det företaget E2C som är stolt titelpartner. Vi tar pulsen på företagets vd Jörgen Hultmark.

Joakim Sternander, Kaia Puusepp och Jörgen Hultmark från E2C är stolt titelsponsor till nya utmaningen Yxbacken Extreme Challenge by E2C. På bilden är de vid början av den tunga stigningen uppför liftgatan som ska avverkas fem gånger.

Vilka är E2C och vad sysslar ni med?

– E2C har sitt ursprung i att vi ansåg att byggbranschen behövde en ansiktslyftning och ett modernare sätt att förhålla sig till varandra. E2C är byggsektorns svar på en resebyrå. Du tänker vart du vill resa så hjälper vi dig med resten. Att bygga något innebär att man ska ha koll på många lagar och regler och eftersom det oftast handlar om mycket pengar så innebär det också stora risker ifall man gör fel. Som det mesta i livet så bör beslut fattas baserat på kunskap och det har vi. Vi är ett kunskapsföretag och gör den tillgänglig för dig.

Hur länge har ni funnits och hur ser planerna ut framåt?

– Företaget startades 2018 av Jörgen Hultmark och Joakim Sternander och redan efter ett par månader förstärktes duon med Kaia Puusepp. I dag har ytterligare ett antal personer anslutit och fler lär det bli. I starten så var det fokus på rådgivning och entreprenad, men ganska snart kompletterades erbjudandet med projektutveckling. Att bara sitta still och titta bakåt är inte riktigt vår grej. Planer och framåt gillar vi och att modernisera. Därför har vi startat ett utvecklingsprojekt där vi tar fram ett digitalt verktyg för att underlätta resan för den som vill bygga något. Såklart är en app i telefonen allt du behöver.

“Eventet andas E2C och passar väl in i hur vi vill uppfattas som företag”

Var är ni verksamma?

– Det enklaste svaret någonsin, där våra kunder finns såklart! Just nu så är det Östergötland som upptar det mesta av vår tid men vi finns där man behöver oss. Vi har kontor i Linköping och från januari i år har vi även kontor i Norrköping.

Hur kommer det sig att ni satsar på just det här eventet?

– Vi gillar att utmana omvärlden, branscher och varandra. Eventet andas E2C och passar väl in i hur vi vill uppfattas som företag. Vår vardag omfattas av noggranna förberedelser, stark målmedvetenhet och en passion för det vi håller på med. Precis vad som krävs för att klara en utmaning som denna. Vårt tips till alla som vill anta utmaningen, kom förberedd!

“Vi gillar att utmana omvärlden, branscher och varandra”, säger Jörgen Hultmark, vd E2C.

Hur ser det ut med motionsintresset på företaget?

– Gamla meriter vittnar om ett antal maraton, Vätternrundor och Vasalopp. Men vi tittar ju inte bakåt utan konstaterar att intresset fortfarande är stort och vi är övertygade om att fysisk aktivitet är nyckeln till en god hälsa och ett glatt humör.

Vi räknar med att alla anställda på företaget står på startlinjen lördagen 2 oktober!

– Det gör vi också!

Lämna en kommentar